Lisävirtaa kevääseen

Lisävirtaa kevääseen

TARVITSISITKO LISÄÄ VIRTAA?

Harvinaisen pitkän talvikauden jälkeen lisävirtaa voi tankata ubikinonista, jota myös elimistön energialaturiksi kutsutaan.

Ihmisen jokaisessa solussa on ubikinonia eli koentsyymi Q10:ntä. Ubikinoni on välttämätön aine elimistön energiatuotannossa, jota ilman solut eivät voi tuottaa energiaa kehon käyttöön. Mitä enemmän solu tarvitsee energiaa, sitä enemmän ubikinonin merkitys kasvaa.

Ubikinonin puute havaitaan usein ensimmäiseksi väsymyksenä. Kehon oman ubikinonituotannon vähenemisestä voi myös seurata heikkoutta tai lihaskipuja.

Keho siis tuottaa ubikinonia itse, mutta maksassa tapahtuva tuotanto alkaa hidastumaan jo ennen kolmeakymmentä ikävuotta. Muut kehon omaan ubikinonin tuotantoon ja varastoihin vaikuttavat tekijät ovat yksilöllisempiä. Ubikinonituotantoa voi vähentää myös joidenkin lääkeaineiden käyttö. Kehon ubikinonivarastoja voivat tyhjentää mm. säännölliset päänsärkykohtaukset ja kova fyysinen tai henkinen rasitus.

Ubikinoni = luonnollinen, aktiivimuoto
      Ubikinoli = ubikinonista pelkistynyt aktiivimuoto

Alentuneita ubikinonitasoja voidaan palauttaa laadukkaalla ubikinonlisällä. Aito ja alkuperäinen Bio-Qinon® Q10 on parhaiten dokumentoitu ubikinonivalmiste. Patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta se on heti valmiina imeytymään elimistön käyttöön. Bio-Qinon® Q10 sisältää ubikinonia ja B2-vitamiinia, joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Ubikinonikapselin nauttimisen jälkeen elimistössä käynnistyy synteesi, joka muuttaa ubikinonin imeytyvään muotoon ubikinoliksi. Synteesiin tarvitaan seleeniä. Osalla ihmisistä synteesi saattaa riittävästä seleenin saannistakin huolimatta olla heikentynyt. Tällaisissa erityistapauksissa käytetään ubikinolikapseleita.

Tutustu tästä Pharma Nordin Ubikinoni ja Ubikinoli tuotteisiin: Pharma Nord (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.